Werner & Pfleiderer Rotamat EN taikinanjakaja
PDF
Jaa
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Kiinnostuitko ilmoituksesta?
1/7
PDF
Jaa
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Hinta:
pyynnöstä
Kysy hinnasta
Ota yhteyttä myyjään
Merkki:
Werner & Pfleiderer
Malli:
Rotamat EN
Tyyppi:
taikinanjakaja
Valmistusvuosi:
2008
Sijainti:
Saksa Mörfelden Walldorf6830 km sijainnistasi
Julkaistu:
14.12.2024
Myyjän varastotunnus:
ART2675
Kunto
Kunto:
entisöity
Etätarkastus
Ajoneuvojen toimituspalvelu
Tärkeää
Tämä tarjous on ohjeellinen. Pyydä tarkemmat tiedot myyjältä.
Ostovinkkejä
Myyjän yhteydet
Tilaa tämän myyjän ilmoitukset
Beytullah Altuntas
Kielet:
saksa, englanti
Ensisijainen viestintämenetelmä
+49 172 82...
Näytä
+49 172 8248006
+49 6105 71...
Näytä
+49 6105 7172301
+49 6105 71...
Näytä
+49 6105 7172303
Enes Altuntas
Kielet:
saksa, englanti
+49 172 38...
Näytä
+49 172 3891229
Osoite
Saksa, Hessen, 64546 , Mörfelden Walldorf, Opelstraße 29
Jälleenmyyjän paikallinen aika:
11:47 (CET)
Lähetä viesti
Myyjän yhteydet
Altuntas GmbH
Saksa
1 vuosi Machinerylinella
5.0
15 arvostelua
Tilaa tämän myyjän ilmoitukset
+49 172 82...
Näytä
+49 172 8248006
+49 6105 71...
Näytä
+49 6105 7172301
+49 6105 71...
Näytä
+49 6105 7172303
Kysy myyjältä
PDF
Jaa
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Myytkö koneita tai ajoneuvoja?
Tee se meidän kanssamme!
Samankaltaiset ilmoitukset
hinta pyynnöstä
2007
Saksa, Bielefeld
Ota yhteyttä myyjään
hinta pyynnöstä
2010
Saksa, Bielefeld
Ota yhteyttä myyjään
hinta pyynnöstä
2005
Saksa, Bielefeld
Ota yhteyttä myyjään
hinta pyynnöstä
2013
1.02 HV (0.75 kW)
Saksa, Bielefeld
Ota yhteyttä myyjään
Baujahr: 2008
Zustand: generalüberholt, betriebsbereit
Automatischer Teigteiler und -rundmacher für runde und eckige Produkte
Teigaufteilung: 30 Stück pro Durchgang
Gewichtsbereich: 30-70 g pro Stück
Max. Teigzufuhr: 2100 g
Teigausbeute beim Teilen allein: max. 75 %
Teigausbeute mit Rundung: max. 65 %
Year of construction: 2008
Condition: refurbished, ready to work
Automatic dough divider and rounder for round and squared products
Dough dividing: 30 pieces per run
Weight range: 30-70 g each piece
Max. dough input: 2100 g
Dough yield at dividing only: max. 75 %
Dough yield with rounding: max. 65 %